Skip to main content

Образование, мобилност и заетост

Стажове по програма Еразъм+ за ПОО в чужбина

Работният опит в чужбина предлага множество предимства, както в личен, така и в професионален план. Стажът в чужда страна може да бъде много обогатяващ първи професионален опит за студентите, осигурявайки им ползи, вариращи от владеене на език до глобални мрежи, включително личностно израстване или културно обогатяване.

В Mundus се радваме да работим с вас и да адаптираме нашите услуги към специфичните образователни изисквания на вашето училище и различните професионални области на учениците, така че да можете да предложите това изживяване на учениците от вашия център в организиран и супер лесен начин.

Mundus Group предлага различни дестинации за тези стажове: Сарагоса и Канарските острови в Испания и Коимбра в Португалия. Във всяка от тези дестинации имаме сътрудничещи компании, които гарантират качеството на стажовете и предлагаме различни културни дейности, така че в свободното си време те да открият чудесата на своята дестинация.

Вашите ученици от ПОО могат да изживеят това преживяване благодарение на програмата Еразъм!

Знаете ли как работим?

Услуги, които предлагаме

Настаняване

Mundus отговаря за намирането на място за студенти, придружаващи учители и други професионалисти, идващи в града. За да направим това, ние поддържаме ежедневен контакт с широка мрежа от доставчици, осигурявайки комфортен и задоволителен престой на нашите групи. Предлагаме разнообразие от места за настаняване, включително хотелски/хостелски стаи и апартаменти, като вземаме предвид и храната. В случаите, когато участниците в мобилността не готвят, ние търсим споразумения с ресторанти или кетъринг служби за осигуряване на храна.

Трансфер

В Mundus можем да организираме трансфери летище-град както при пристигане, така и при заминаване.

За ежедневния транспорт в града насърчаваме използването на обществен транспорт, като предоставяме билети за транспорт на участниците. В случаите, когато се изисква по-дълго пътуване, като например до стажантска компания, координаторите на Mundus ще организират трансфер с превозни средства, предоставени от нашата организация.

Наставничество

Координаторите организират последващи уроци по време на престоя. Основните са Обучението при пристигане, където се представят града, културните дейности, правилата за настаняване и стажантските компании, и Заключителното обучение, където участниците споделят какъв е бил техният опит.

Стажове във фирми

Ние в Mundus се ангажираме да свързваме топ европейски таланти с най-добрите местни компании. Чрез стажантски програми ние се стремим да създадем взаимноизгодни отношения между нашите студенти и компаниите, за които работят, добавяйки стойност към съответните им дейности и персонал. Вярваме, че като насърчаваме социалната отговорност и интернационализацията, можем да допринесем за изграждането на по-динамична и разнообразна бизнес общност.

Посещения

Mundus отдава голямо значение на улесняването на културния обмен и гарантирането, че участниците в мобилността имат достъп до богатото историческо и художествено наследство на нашите дестинации.

Какво ще получите

Mundus ви предлага пълно изживяване в Испания. Период на обучение в компании във вашата област на професионално обучение и междукултурни дейности, така че да опознаете живота в страната от първа ръка.

Открийте света с нас и подобрете учебната си програма.

Намерете тук дестинациите, предлагани от Mundus Group, гарантиращи едно и също качество през целия процес.

1
Zaragoza
2
Canary Islands
3
Coimbra

Направете крачка към интернационализация!