Skip to main content

Obrazovanje, mobilnost i zapošljivost

Erasmus+ stručna stručna praksa u inozemstvu

Radno iskustvo u inozemstvu nudi brojne prednosti, kako osobne tako i profesionalne. Rad u stranoj zemlji može biti vrlo obogaćujuće prvo radno iskustvo za studente, pružajući im prednosti u rasponu od znanja jezika do globalnog umrežavanja, uključujući osobni rast ili kulturno obogaćivanje.

U Mundusu smo sretni što možemo raditi s vama i prilagoditi naše usluge specifičnim obrazovnim zahtjevima vaše škole i različitim stručnim područjima učenika kako biste mogli ponuditi ovo iskustvo učenicima vašeg centra na organiziran i super način jednostavan način.

Grupa Mundus nudi različita odredišta za ovu praksu: Zaragoza i Kanarski otoci u Španjolskoj i Coimbra u Portugalu. U svakoj od ovih destinacija imamo suradne tvrtke koje osiguravaju kvalitetu radne prakse i nudimo različite kulturne aktivnosti kako bi u slobodno vrijeme otkrili čari svoje destinacije.

Vaši učenici VET-a mogu doživjeti ovo iskustvo zahvaljujući programu Erasmus!

Znate li kako radimo?

Usluge koje nudimo

Smještaj

Mundus je zadužen za pronalaženje mjesta za studente, nastavnike u pratnji i druge stručnjake koji dolaze u grad. Da bismo to učinili, održavamo svakodnevni kontakt sa širokom mrežom dobavljača, osiguravajući udoban i zadovoljavajući boravak za naše grupe. Nudimo raznovrstan smještaj, uključujući hotelske/hostelske sobe i apartmane, a uzimamo u obzir i obroke. U slučajevima kada sudionici mobilnosti ne kuhaju, tražimo dogovore s restoranima ili catering službama za pružanje obroka.

Prijenos

U Mundusu možemo organizirati prijevoz između zračne luke i grada pri dolasku i odlasku.

Za svakodnevni prijevoz u gradu potičemo korištenje javnog prijevoza osiguravanjem prijevoznih karata za sudionike. U slučajevima kada je potrebno duže putovanje, kao što je do tvrtke za praksu, Mundus koordinatori će organizirati transfer u vozilima koje će osigurati naša organizacija.

Mentorstvo

Koordinatori organiziraju dodatna predavanja tijekom boravka. Glavni su Obuka po dolasku na kojoj se predstavljaju grad, kulturne aktivnosti, pravila stanovanja i tvrtke za praksu i Završna obuka na kojoj sudionici dijele svoja iskustva.

Pripravnički staž u tvrtkama

U Mundusu smo predani povezivanju vrhunskih europskih talenata s najboljim lokalnim tvrtkama. Kroz programe stažiranja nastojimo stvoriti obostrano koristan odnos između naših studenata i tvrtki za koje rade, dodajući vrijednost njihovim aktivnostima i osoblju. Vjerujemo da promicanjem društvene odgovornosti i internacionalizacije možemo pridonijeti izgradnji dinamičnije i raznolikije poslovne zajednice.

Posjeti

Mundus pridaje veliku važnost olakšavanju kulturne razmjene i osiguravanju da sudionici mobilnosti imaju pristup bogatoj povijesnoj i umjetničkoj baštini naših odredišta.

Što ćeš dobiti

Mundus vam nudi potpuni doživljaj. Period obuke u tvrtkama u vašem području strukovnog osposobljavanja i međukulturalnih aktivnosti kako biste iz prve ruke upoznali život u zemlji.

Otkrijte svijet s nama i poboljšajte svoj nastavni plan i program.

Ovdje pronađite odredišta koja nudi Mundus Group, jamčeći istu kvalitetu tijekom cijelog procesa.

1
Zaragoza
2
Canary Islands
3
Coimbra

Napravite korak prema internacionalizaciji!